Tag stresstesten StressWatch her

Her kan teste dig selv og dit stressniveau. Som medlem får du en udvidet stresstest, historisk med grafer og påmindelser så du kan følge udviklingen i din situation.

Klik i det felt, som dit stressniveau passer til.
For at blive bevidst om de symptomer, kroppen sender på stress, er det en god ide at tage en stresstest med jævne mellemrum - gerne en gang om måneden.

En grundig, fyldestgørende stresstest giver dig nemlig mulighed for, at det er dig, der styrer din stress og ikke omvendt. Stress kommer snigende, så du bør hele tiden holde øje med den.

StressWatch er det værktøj, som vi på Stresstalk.dk tilbyder dig til at hjælpe med at holde styr på dit stressniveau.
Det eneste du skal gøre er at indtaste, hvor ofte du har de forskellige symptomer, der dækker både fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer, og så får du et resultat med det samme.

Resultatet af testen kan du ,printe og bruge i en personlig historik, der måned efter måned kan vise dig niveauet på din stress og på hvilke områder, du er mest ramt - fysisk, psykisk eller adfærdsmæssigt.
Ved at tilmelde dig påmindelse for månedlig stresstest under "min profil", før du automatisk tilsendt en e-mail-påmindelse med besked på, at du skal tage testen.

Hvad kan du så bruge testen til? På Stresstalk. dk kan du "snakke" med andre og høre, hvad de gør for at undgå at blive alt for stresset, komme af med deres stress osv.
Du kan også udfordre dig selv ved at begynde at forholde dig til, hvorfor du evt. har stress, om du er tilfreds med dit liv, hvad du gerne vill ændre i dit liv osv.

Stress er dit ansvar, og du skal tage det alvorligt!
Som medlem på Stresstalk.dk kan du benytte dig af StressWatch og alle de andre spændende fordele.