avatar

Charlotte Kloster

Certificeret Stresscoach , lifecoach & Sygeplejerske hos Bloom coaching

Bloom coaching

Jeg er 38 år, uddannet sygeplejerske, lifecoach og stresscoach. Jeg er selvstændig med mit firma Bloom Coaching, hvor jeg arbejder med personlige stressforløb og coaching.

Jeg har en forhistorie som stressramt. Alvorlig stressramt.

Har oplevet stress i forbindelse med det at være mor til to små børn og arbejde som sygeplejerske. Det ikke at få sin søvn, og samtidig at skulle multitaske både hjemme og på arbejde var det vildeste jeg har prøvet. Oveni kæmpede jeg med det at ville gøre det hele perfekt, og samtidig få det vildt dårligt over ikke at kunne det.

I forbindelse med at bo i udlandet og flytte hjem igen oplevede jeg stress for 2. gang. Denne gang var ikke så barmhjertig. Min krop skreg efter opmærksomhed og ro.
Det kulminerede i et stresskollaps som startede med voldsom panikangst midt om natten, efterfølgende "angst for angsten", og depression.

Det var en lang og hård process, men også den mest lærerige jeg har haft i hele mit liv. Den process stopper aldrig, for der er meget at lære endnu. Jeg er blevet nysgerrig!!!

Jeg selv har brugt Tankefeltterapi, kinesiologi, heilpraktiker, psykolog og en masse selvlæring/studie for at komme ud af min angst, stress og depression.
Jeg har det i dag rigtig godt, men er ikke den samme mere. Jeg er mere sårbar men også beriget med viden og glæde.

Det stod meget klart for mig efterfølgende, at jeg var nødt til at give det videre jeg havde/lært. Derfor er jeg nu selvstændig stresscoach og bruger al den viden jeg har fra uddannelser, min egen stresshistorie samt min evne til at være noget for andre mennesker.

Livet er dejligt og uforudsigeligt.

Bloom coaching

Fjordgade 8
9000 Aalborg


Find Bloom coaching på kort
Besøg www.bloomcoaching.dk
Medlemsstatus:
aktiv
Medlems siden:
27.08.2014
Køn:
Kvinde
Beskæftigelse:
Andet
Fødselsår:
0
Region