avatar

Anna-Mette Thomsen

Psykolog og coach hos Inspires

Inspires

Anna-Mette Thomsen er grundlægger og ejer af virksomheden INSPIRES, der blev etableret i 2006. Hun er uddannet erhvervspsykolog (cand. psyk.) fra Århus Universitet med speciale i coaching indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Hun er godkendt som autoriseret psykolog af Psykolognævnet og international autoriseret coach. Hendes kernekompetence er strategisk planlægning og processkabende teknikker, der skaber resultater.

Målrettet, inspirerende og innovativ - nøgleord for Anna-Mette Thomsen i rollen som underviser og foredragsholder. Hendes specialiserede tilgang til psykologi, forskning og coaching betyder, at hun kan tilbyde en varieret pallette af diverse forløb i både individuel terapi eller kurser for ledere, medarbejdere og organisationer.

Et fagligt stærkt netværk binder trådene sammen så INSPIRES også er i stand til at tilbyde rådgivning ved større opgaver. Målet er at skabe glade mennesker og sunde virksomheder.

Anna-Mette Thomsen er medlem af Dansk Psykolog Forening, Organisationspsykologisk Selskab og Selskab for Evidensbaseret coaching. Hun er desuden uddannet proceskonsulent indenfor det narrative og systemiske felt, projektleder, kognitiv terapeut, og specialist i coaching og organisationsudvikling.

Inspires

Norgesgade
6700 Esbjerg


Find Inspires på kort
Besøg inspires.dk
Medlemsstatus:
aktiv
Medlems siden:
14.04.2014
Køn:
Kvinde
Beskæftigelse:
Fødselsår:
0
Region