Om Stresstalk.dk

Velkommen på Stresstalk.dk

35.000 danskere er hver eneste dag sygemeldte på grund af stress. Alligevel er stress en sygdom, som omgivelserne har svært ved at forholde sig til. Dette sammenholdt med usikkerheden og uvisheden om hvornår og hvordan man bliver rask, gør stress til en barsk sygdom som både er ensom og omgivet af frustration og skyld.

Stress er umiddelbart usynlig for alle andre end den ramte, hvor den derimod fylder alt.

Indre kaos, ingen energi og som en kontakt, der fra den ene dag til den anden bliver slukket eller som en glød, der langsomt brænder ud. Samtidig resulterer stressen ofte i følgevirkninger som depression, angst, social isolation og ekstra lavt selvværd.
Stresstalk.dk er dit nye online mødested. Her kan du møde mennesker, der har det nøjagtigt ligesom dig. Både når du er allerlængst nede, når du er på vej op igen – eller for den sags skyld, for dig, der begynder at føle nogle faresignaler – og derfor vil tage stressen i opløbet.

Stresstalk.dk er også for dig, der er kommet over din stress – men har erkendt, at den altid vil være en lille del af dig, som du skal holde godt øje med ikke får ram på dig igen.

Ta' en rundvisning for at læse mere om de mange muligheder på stresstalk.dk - Danmarks nye fællesskab om stress. Vi er mange, der har det ligesom dig.


Tilmeld dig her


- eller tag en rundvisning her

Stresstalk.dk blev lanceret den 28. april 2008, i forbindelse med arbejdsmiljødagen.


Holdet bag Stresstalk.dk


Nana Scheibel

Erhvervskonsulent / Partner

ns@stresstalk.dk

Kristian Falkenberg

Manager / Co-founder

kf@stresstalk.dk

Anders Bach Larsen

Teknisk ansvarlig / Co-founder

al@stresstalk.dk

Henriette Søvind

Nlp-coach & Stressekspert

hs@stresstalk.dk