Betingelser

SAMTYKKEERKLÆRING

Loven om persondatabeskyttelse kræver, at der gives udtrykkeligt samtykke til behandling (dvs. registrering, overførsel m.v.) af personlige oplysninger, f.eks. oplysninger om helbredsmæssige forhold. Oplysninger om helbredsmæssige forhold omfatter bl.a. brug af lægemidler/medicin. På Stresstalk.dk får du mulighed for at registrere sådanne personlige oplysninger i din blog, i debatten og i dine breve til andre medlemmer af Stresstalk.dk. Dagbogen på Stresstalk.dk er strengt personlig og oplysninger heri, videregives aldrig til andre medlemmer. Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger der er registreret om dig, hvorfra oplysningerne stammer og hvilket formål, der er med dem m.v. Du kan til enhver tid gøre indsigelse over for behandlingen af personoplysninger om dig eller om rigtigheden af de behandlede oplysninger. Du kan få slettet de oplysninger, der er gemt, og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en e-mail til info@stresstalk.dk

BRUGERBETINGELSER


A.
Når du har indmeldt dig Stresstalk.dk, modtager du en velkomsthilsen som e-mail, der er en ordrebekræftelse på din tilmelding. Efter forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra det øjeblik, du modtager ordrebekræftelsen. Hvis du ønsker at benytte dig af denne frist, skal du meddele os det skriftligt pr. mail på info@stresstalk.dk, hvorefter vi vil slette dig og refundere din evt. betaling inden 20 dage. For at få adgang til Stresstalk.dk, skal du bryde en elektronisk forsegling på dit medlemskab: Denne forsegling brydes af dig første gang, du logger ind på Stresstalk.dk med dit valgte brugernavn og adgangskode. Vi skal gøre dig opmærksom på, at du, når du logger ind første gang og dermed tager medlemskabet i brug, bryder din "elektroniske forsegling" af medlemskabet, hvorved dine 14 dages fortrydelsesret, som du har ifølge forbrugeraftaleloven, bortfalder. Dette skyldes, at du straks fra det øjeblik du logger på første gang har adgang til alle ydelser på Stresstalk.dk.
B.
Hvis du af en eller anden årsag ikke kan logge dit på Stresstalk.dk straks efter indmeldelsen eller på anden måde har problemer med at få adgang til dit medlemskab, er det vigtigt, at du kontakter os umiddelbart efter at du har erfaret problemet og detaljeret skitserer dit problem over for os. Dette skal ske på adressen info@stresstalk.dk . Husk at meddele os alle relevante informationer såsom dit navn, brugernavn, e-mail-adresse osv.
C.
Du skal være opmærksom på, at din indmeldelse er bindende i den periode, du betaler for, og at du er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode med mindre, du udnytter din fortrydelsesret som nævnt under punkt A.
D.
Medlemskabet gælder i den periode, du har betalt for ved indmeldelsen, og du kan ikke få betalingen refunderet, når du har brudt den ”elektroniske forsegling”, som nævnt under punkt A.
E.
Dit medlemskab forlænges automatisk hver måned. Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du skrive til info@stresstalk.dk. Når du afmelder dit medlemskab vil du ikke længere have adgang til dine data, men du har altid mulighed for at genaktivere medlemskabet ved fornyet betaling.
F.
Du kan ikke opsige dit medlemskab i den periode, der er betalt for. I de tilfælde Stresstalk.dk skulle finde det nødvendigt at slette dit brugernavn som følge af overtrædelse af vores regler, mister du den resterende medlemsbetaling fra det tidspunkt, hvor dit brugernavn slettes og til det tidspunkt, hvor medlemsperioden ville ophøre. Du kan altid bede om at blive slettet fra vore databaser, men en refusion kan ikke gennemføres. En eventuel udmeldelse skal sendes skriftligt til info@stresstalk.dk . Når du henvender dig, skal du meddele os navn, adresse, e-mail og brugernavn.
G.
Det er ikke tilladt at oprette brugernavn i andres navn. Det er heller ikke tilladt at udgive sig for at være en anden, når du sender meddelelser på Stresstalk.dk. Brugernavn og adgangskode er personlige og må ikke videregives til andre.
H.
Det er ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. Det er heller ikke tilladt at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontakt information. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.
I.
Det er ulovligt at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.
J.
Det er ulovligt at indtaste en andens mobiltlf.nr. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.
K.
Stresstalk.dk forbeholder sig retten til at slette indlæg eller kommentarer, som vi finder useriøse eller på anden måde ikke har indtastet sandfærdige data omkring sig selv - evt. i kombination med en useriøs tekst på bloggen eller slet ingen tekst.
L.
Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter, vil blive politianmeldt uden varsel med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen
M.
Det er et krav, at du indtaster e-mail adresse, for at du kan få adgang til funktionerne på Stresstalk.dk
N.
Ved oprettelse af en bruger på Stresstalk.dk giver du samtidigt samtykke til, at Stresstalk.dk må vise de indlæg du poster på din profil for brugerne på Stresstalk.dk, herunder alder, køn, region, beskæftigelsesområde og tilsvarende oplysninger, i så fald at du har indtastet dem på ved din oprettelse. Hvis du ønsker at tilbagekalde dette samtykke skal du anmode om at få slettet din profil.
O.
Når du indtaster din e-mail adresse, accepterer du samtidigt, at vi må sende nyhedsbreve vedr. Stresstalk.dk til dig. Nyhedsbrevene kan indeholde annoncer. Det er samtidig en sikkerhed for dig, at vi har din e-mail adresse, da vi så automatisk kan sende din adgangskode til dig, hvis du skulle glemme den.
P.
Ved at indtaste dit mobiltlf.nr. kan du benytte dig af Stresstalk.dks SMS tjeneste. Du accepterer samtidig, at vi må sende SMS til dig vedr. Stresstalk.dk. En sms kan også indeholde en annonce.
Q.
Det er ikke tilladt at invitere, afvikle eller annoncere for arrangementer, der på nogen måde har økonomisk vinding for arrangøren. Dvs. arrangementer med forudbetaling, tilmeldingslister eller anden organiseret indhold er ikke tilladt på Stresstalk.dk - med mindre det er aftalt med og godkendt af Stresstalk.dk
R.
Det er ikke tilladt at sende eller videresende breve på Stresstalk.dk indeholdende kommercielt -, anstødende -, diskriminerende indhold, kædebreve eller kontaktoplysninger på andre personer
S.
Stresstalk.dk kan til enhver tid slette en profil uden varsel, hvis én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Refusion af evt. resterende medlemsperiode refunderes ikke, hvis du ikke opfylder ovenstående krav.
T.
Alle personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og efter regelsæt fra Datatilsynet og bliver ikke videregivet uden brugerens accept.
U.
Alle data og oplysninger på det enkelte brugernavn slettes, når brugernavnet ikke har været aktiveret i 5 år. Den enkelte bruger kan også selv anmode om sletning.
V.
Prisstigninger kan varsles med tre måneders varsel.

BETINGELSER FOR FOTOS PÅ STRESSTALK.DK


Som medlem på stresstalk.dk bærer du selv det fulde ansvar for det evt. foto, du lægger ind i din blog. Dog gælder visse generelle betingelser:
A.
Du skal have brugsretten til billedet, og der må ikke ligge andre portrætbilleder end et af dig selv på din blog.
B.
Billedet må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites
C.
Billedet må ikke virke voldeligt, truende, usobert eller have seksuelle undertoner, hvorfor det ikke er tilladt for mænd at vise bar hud fra brystkassen og ned, mens det for kvinder ikke er tilladt at indsætte billeder, hvor man er i bikini eller undertøj, eller billeder, der vil kunne betegnes som værende modelbilleder og lign.
D.
Alle personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og efter regelsæt fra Datatilsynet og bliver ikke videregivet uden brugerens accept.
E.
Portrætbilledet skal efter indsendelse beskæres for at få det korrekte portrætfoto format, som benyttes på Stresstalk.dk
F.
Billeder som ikke opfylder ovenstående krav vil blive slettet uden varsel.

ANSVARSFRASKRIVELSE


A.
Indholdet på Stresstalk.dk er tænkt som generel information om stress m.m.
B.
Oplysningerne, svarene, testerne osv. kan ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning, behandling eller andet.
C.
Stresstalk.dk kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på siden - uanset om disse mod forventning skulle være ukorrekte. Stresstalk.dk kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes på Stresstalk.dk.
D.
Stresstalk.dk påtager sig endvidere intet ansvar for indholdet på andre internetsider, som der viderelinkes til.
E.
Stresstalk.dk påtager sig endvidere intet ansvar hvis data på Stresstalk.dk skulle gå tabt - herunder data indtastet af medlemmerne selv.
Stresstalk.dk vil være meget taknemmelig for at modtage forslag til rettelser, tilføjelser og forbedringer af indholdet. Send dit forslag til info@stresstalk.dk

VIGTIG INFORMATION


Ved indmelding accepteres ”Service Betingelser” og du giver samtykke til og accepterer, at Stresstalk.dk behandler alle oplysninger som beskrevet ovenfor, hvilket er efter foreskrifter for personfølsomme oplysninger beskrevet i regelsæt fra Datatilsynet.

Vi ønsker på Stresstalk.dk at sikre dig den bedste og mest sikre kvalitet.

God fornøjelse med dit medlemskab på Stresstalk.dk, som vi håber giver dig mange gode oplevelser og muligheder for at finde vejen til et liv med mindre stress og nye måder at håndtere stressede situationer på.

Held og lykke!